jul 1 søn
Gudstjeneste
11:00 – 12:00
jul 8 søn
Gudstjeneste og kaffe i præstegårdshaven
14:00 – 16:00

‘Traditionen tro dækker vi en sommersøndag efter gudstjenesten op til kaffe i præstegårdshaven, og krydser så ellers fingre for, at vejret er med os. Skulle det knibe, rykker vi indenfor i salen.

Søndag d. 8. juli kl. 14.00
Sted: Nazarethkirken, derefter kaffe i haven

jul 15 søn
Gudstjeneste v. Mette Marslund
11:00 – 12:00
jul 22 søn
Gudstjeneste v. Mette Marslund
11:00 – 12:00
jul 29 søn
Ingen gudstjeneste
jul 29 all-day
aug 5 søn
Gudstjeneste v. Malene Rask Aastrup
11:00 – 12:00
aug 12 søn
Højskolekursus på Bornholm
aug 12 – lørdag all-day

Frimenigheden er gået sammen med valgmenighederne i Ryslinge og Sdr. Nærå om at arrangere en fælles højskoleuge på Bornholms Højskole i august 2018. Vi skal høre gode foredrag, tage på udflugter og synge sammen, når vi oplever det bedste af Bornholm. Du kan opleve: Øens historie og kulturhistorie, natur, geologi, arkæologi, kunst og gastronomi vil blive belyst fra flere sider. Morgensamlinger, sang, musik og samvær er en vigtig del af dagens rytme og med til at ”ryste” os sammen. Foredragene er tilrettelagt, så de enten lægger op til de steder, vi besøger eller berører emner af almen interesse. Der bliver tre halvdagsudflugter og en heldagsudflugt hver med sit tema og til forskellige dele af øen. På turene fortælles der om alt det, vi ser. Vi står af på udvalgte steder, bliver guidet i byer og i kirker. På udflugterne er der desuden mulighed for at gå nogle korte strækninger. Der bliver én dag med anden aktivitet på skolen.
Pris per person i dobbeltværelse er kr. 4.250 kr. Bustransport tur-retur: 1.000 kr. Mulighed for enkeltværelse mod ekstrabetaling. Det endelige program følger inden længe og kan findes som foldere i kirken eller på vores hjemmeside www.ryslingefrimenighed.dk. Der er plads til i alt 100 kursister på højskolen, og de tre menigheder vil i udgangspunktet dele pladserne ligeligt imellem sig. Meld derfor allerede til nu hos din præst og få reserveret en plads på mikkelcrone@hotmail.com. Tilmeldingsfrist: 10. december 2017.

2018: Kursuspris: 1 uge:  4.250 kr.pr. person i delt dobbeltværelse uden eget bad og toilet på værelset
Enkeltværelsestillæg 400 kr. for 1 uge
**) Dobbelt værelse med bad og toilet = tillæg 500 kr. pr. person for 1 uge
*) Hvis dobbeltværelse – marker hvem der skal bo sammen.
Transport fra Ryslinge og Sdr. Nærå til en pris af 1000 kr

Tid: 12. – 18. august 2018
Sted: Bornholms Højskole

Digital StillCamera

Gudstjeneste
09:30 – 10:30
aug 19 søn
Gudstjeneste v. Michael Nielsen
11:00 – 12:00
aug 26 søn
Sommermøde m. Ida Auken og Brødrene Mortensen
17:00 – 21:30

Igen i år ønsker vi i frimenigheden til vores sommermøde at samles om et aktuelt emne, der optager os alle. Derfor har vi bedt folketingsmedlem Ida Auken om at komme på besøg og tale med udgangspunkt i sin nyligt udkomne bog Dansk.

Aldrig har vi snakket så meget om, hvad det vil sige at være dansk. Og det med god grund: Verden presser sig på udefra i form af mennesker, varer og informationer, der krydser synlige og usynlige grænser i et hidtil uset tempo. Det har sat vores selvopfattelse under pres. Vi er nødt til at genopdage, hvem vi selv er, og genvinde vores kulturelle selvtillid for igen at kunne åbne os mod verden. I DANSK udvikler Ida Auken en tidssvarende og modig vision for Danmark ved at hente inspiration i sin egen og fædrelandets historie og inviterer samtidig alle dele af samfundet til at indgå i en ny og åben samtale om danskhed.

Sommermødet begynder med en musikgudstjeneste i Nazarethkirken, hvor Brødrene Mortensen, Rudme, medvirker.

Tid:               Søndag d. 26. august
17.00:            Musikgudstjeneste m. Brødrene Mortensen, Rudme
18.00:            Fællesspisning i salen
19.30:            Foredrag med Anna Ida Auken om danskhed

Af hensyn til maden bedes man tilmelde sig senest onsdag d. 22. august til Anders Skotte, andersskotte@hotmail.com . Der gøres opmærksom på, at der er begrænsede pladser til spisning. Samlet pris for foredrag, spisning og kaffe: kr. 150,- . De første 30 tilmeldte modtager et gratis eksemplar af Ida Aukens bog, Dansk.