aug
25
søn
Musikgudstjeneste, orienteringsmøde og ekstraordinær generalforsamling
aug 25 kl. 09:30 – 10:30

Orienteringsmøde, folder

Flygelindvielse, præsentation af renoveringsprojekt og ekstraordinær generalforsamling
Der sker ting og sager i frimenigheden og Nazarethkirken. Sammen med valgmenigheden har vi søgt penge til indkøb af et digitalflygel til kirken, som vil kunne bruges til både koncerter og gudstjenester. Den Faberske Fond har bevilget kr. 20.000,-, men Lokalforeningspuljen har bidraget med kr. 9440,-. Resten af beløbet er indregnet i kirkens budget i indeværende år. Det nye flygel skal naturligvis tages i brug under festlige former, og derfor vil der søndag d. 25. august være fælles musikgudstjeneste kl. 9.30.

Samtidig vil fællesudvalget benytte lejligheden til at fortælle om den kommende udvendige renovering af kirken. Det er et stort projekt, og vi håber, at mange vil møde op for at høre om det spændende arbejde, der forestår. Samtidig vil de to menigheder igangsætte en frivillig økonomisk indsamling, der skal føre til, at vi endnu en gang kommer helt i mål med projektet.

Efter arrangementet i kirken, går frimenighedens medlemmer over i salen, hvor der vil være en kort ekstraordinær generalforsamling.

Tid: Søndag d. 25. august kl. 9.30
Sted: Nazarethkirken

aug
31
lør
KirkelyFestival
aug 31 kl. 11:00 – 20:00

KirkelyFestival
Lørdag d. 31. august lægger præstegårdshaven græs til 2. udgave af KirkelyFestival, som første gang løb af stablen for to år siden.

Der er tale om en hyggelig mini-festival med god musik, gode fortællinger, mad og drikke og ikke mindst: hyggeligt samvær for børn, unge og gamle.

Det endelige program ligger endnu ikke fast, men allerede nu kan vi løfte sløret for nogle af de optrædende: Thune Holm, Songs From Julie, Buk, Buk & Bolding, Ane Gregersen & Simon Krindel, Mikkel Crone, ForældreIntra samt elevband fra Faaborg-Midtfyn Musikskole. Desuden vil Allan Thomsen og Trine Juul Thomsen bidrage med fortællinger.

Tid: Lørdag d. 31. august kl. 11.00; aftensang i kirken kl. 19.00-20.00
Entré: kr. 50,- Børn (0-15 år): Gratis

sep
1
søn
Gudstjeneste v. Malene Rask Aastrup
sep 1 kl. 09:30 – 10:30
sep
8
søn
Gudstjeneste
sep 8 kl. 09:30 – 10:30
sep
15
søn
Gudstjeneste
sep 15 kl. 09:30 – 10:30
sep
18
ons
Sangaften m. Helge Andersen Lund
sep 18 kl. 19:30 – 21:30

Sangaften: Når det væsentlige i livet bliver sunget ind
Onsdag d. 18. september åbner vi dørene for sangaften i salen, hvor vi ved samme lejlighed for mulighed for at hilse på den nye forstander på Ryslinge Høj- og Efterskole, Helge Andersen Lund, der kommer hertil fra en stilling som forstander på Faaborgegnens Efterskole.

Jette og jeg er tilflyttere til Ryslinge og vi ser frem til at blive en del af det fællesskab, som Ryslinge er kendt for. Jeg er fra august den nye forstander på Ryslinge Høj-og Efterskole og glæder mig meget til samarbejdet dér med bestyrelse, kolleger og unge mennesker. Sangen og poesien er for mig et bærende element i tilværelsen, og jeg er glad for at være i en hverdag, hvor det at synge sammen sker dagligt. Min opvækst har rod i det jyske i et familielandbrug, som først afstedkom en landmandsuddannelse og senere en læreruddannelse.

Tid: Onsdag d. 18. september kl. 19.30
Sted: Salen. Kaffe og hjemmebag: Kr. 40,-

sep
22
søn
Kirke, Kaffe & Fortælling v. Thune Holm
sep 22 kl. 09:30 – 12:00

Kirke, kaffe & fortælling: Thune Holm – et liv som lærer, elite-fodboldtræner og musiker
Det sker, at man i løbet af sit liv får oplevelser, som vækker så stærke følelser og giver erfaringer, der gør det umuligt at leve videre på samme måde som hidtil.
Thune Holm fortæller om et liv, hvor han i sin teenagealder netop fik sådan en erfaring, som kom til at betyde noget for, hvordan han gennem livet har taget forskellige beslutninger.
Tid: Søndag d. 22. september kl. 9.30
Sted: Vi begynder med gudstjeneste i Nazarethkirken, derefter går vi i salen.
Kaffe og hjemmebag: Kr. 40,-

sep
29
søn
Gudstjeneste
sep 29 kl. 09:30 – 10:30
okt
6
søn
Høstgudstjeneste
okt 6 kl. 11:00 – 12:00
okt
9
ons
Efterårsmøde: Foredrag m. Morten Kvist
okt 9 kl. 19:30 – 21:45

Efterårsmøde med Morten Kvist: Skal man kende sit ophav?
Debatten om rugemoderskab har åbnet for svimlende perspektiver. Det skete allerede med den første kunstige befrugtning i 1978, men siden har svimmelheden fået gode betingelser: Børn kan legitimt (ikke i DK) juridisk og moralsk være en handelsvare. Børn kan bestilles og fortrydes. Børn behøver ikke at kende deres genetiske ophav.

Presset for at give adgang til omfattende rugemoderskab er en del af en såkaldt  ’identitetspolitisk dagsorden’, dvs. den bestræbelse at ethvert mindretal har særlige krav og rettigheder, som majoritetskulturen bør imødekomme. Det gør rugemoderskab til et symbolsk anliggende, altså mere end et spørgsmål om, hvordan børn bliver til.

 

Tid: Onsdag d. 9. oktober kl. 19.30
Sted: Salen. Kaffe og hjemmebag: Kr. 40,-