Sommermøde m. Ida Auken og Brødrene Mortensen

26. august 2018 kl. 17:00 – 21:30
2018-08-26T17:00:00+00:00
2018-08-26T21:30:00+00:00

Igen i år ønsker vi i frimenigheden til vores sommermøde at samles om et aktuelt emne, der optager os alle. Derfor har vi bedt folketingsmedlem Ida Auken om at komme på besøg og tale med udgangspunkt i sin nyligt udkomne bog Dansk.

Aldrig har vi snakket så meget om, hvad det vil sige at være dansk. Og det med god grund: Verden presser sig på udefra i form af mennesker, varer og informationer, der krydser synlige og usynlige grænser i et hidtil uset tempo. Det har sat vores selvopfattelse under pres. Vi er nødt til at genopdage, hvem vi selv er, og genvinde vores kulturelle selvtillid for igen at kunne åbne os mod verden. I DANSK udvikler Ida Auken en tidssvarende og modig vision for Danmark ved at hente inspiration i sin egen og fædrelandets historie og inviterer samtidig alle dele af samfundet til at indgå i en ny og åben samtale om danskhed.

Sommermødet begynder med en musikgudstjeneste i Nazarethkirken, hvor Brødrene Mortensen, Rudme, medvirker.

Tid:               Søndag d. 26. august
17.00:            Musikgudstjeneste m. Brødrene Mortensen, Rudme
18.00:            Fællesspisning i salen
19.30:            Foredrag med Anna Ida Auken om danskhed

Af hensyn til maden bedes man tilmelde sig senest onsdag d. 22. august til Anders Skotte, andersskotte@hotmail.com . Der gøres opmærksom på, at der er begrænsede pladser til spisning. Samlet pris for foredrag, spisning og kaffe: kr. 150,- . De første 30 tilmeldte modtager et gratis eksemplar af Ida Aukens bog, Dansk.