Musikgudstjeneste og konfirmandindskrivning

27. maj 2018 17:00 – 18:00

Musikgudstjeneste med Janne Winds Børnekor
Janne Wind, der blandt andet har været ansat på Ryslinge Høj-og efterskole, besøger os til en musikgudstjeneste søndag d. 27. maj. Gennem flere år har Janne Wind arbejdet med at sætte nye melodier til Både Grundtvigs og Ingemanns kendte salmer, hvilket vi uden tvivl vil få flere smagsprøver på, ligesom vi får lejlighed til at høre indslag med Janne Winds børnekor.

Tid: Søndag d. 27. maj kl. 17.00
Sted: Nazarethkirken

Konfirmandindskrivning
Søndag d. 27. maj kl. 17.00 mødes kommende konfirmander og deres forældre til musikgudstjeneste og derefter et kort møde om næste sæsons konfirmandundervisning. Allerede nu ligger nogle vigtige datoer klar: konfirmandlejr i dagene fredag d. 31. august – søndag d. 2. september. Konfirmation Kristi himmelfarts dag torsdag d. 30. maj 2019 kl. 10.00.

Tid: Søndag d. 27. maj kl. 17.00
Sted: Nazarethkirken