Koncert med Vor Frue Kantori

13. december 2017 19:30 – 21:00

Vor Frues kantori fra Svendborg har i de forgangne år udviklet sig hastigt og er efterhånden mere og mere efterspurgte til koncerter rundt om i landet. Koret har de sidste år sunget slotskoncerter, indspillet cd, samt været på turnéer i både Frankrig, Spanien, Italien og Tyskland. Koret ledes af Povl Chr. Balslev, der er organist og klokkenist ved Vor Frue kirke i Svendborg. Ved koncerten I Nazarethkirken vil koret synge 4 forskellige satser med latinsk tekst over ”Magnum Mysterium”, ”julemysteriet”. Udover disse satser er der selvfølgelig kendte jule- og adventssatser på programmet, ligesom der vil være solistiske indslag på både orgel og cello. Og så indeholder koncerten selvfølgelig også et par fællessalmer, så publikum kan få lov at synge med sammen med koret.

Tid: Onsdag d. 13. december kl. 19.30
Sted: Nazarethkirken. Fri entré. Alle er velkomne. Arr. i samarbejde med Ryslinge Valgmenighed.