Højskolekursus på Bornholm

12. august 2018 – lørdag all-day

Frimenigheden er gået sammen med valgmenighederne i Ryslinge og Sdr. Nærå om at arrangere en fælles højskoleuge på Bornholms Højskole i august 2018. Vi skal høre gode foredrag, tage på udflugter og synge sammen, når vi oplever det bedste af Bornholm. Du kan opleve: Øens historie og kulturhistorie, natur, geologi, arkæologi, kunst og gastronomi vil blive belyst fra flere sider. Morgensamlinger, sang, musik og samvær er en vigtig del af dagens rytme og med til at ”ryste” os sammen. Foredragene er tilrettelagt, så de enten lægger op til de steder, vi besøger eller berører emner af almen interesse. Der bliver tre halvdagsudflugter og en heldagsudflugt hver med sit tema og til forskellige dele af øen. På turene fortælles der om alt det, vi ser. Vi står af på udvalgte steder, bliver guidet i byer og i kirker. På udflugterne er der desuden mulighed for at gå nogle korte strækninger. Der bliver én dag med anden aktivitet på skolen.
Pris per person i dobbeltværelse er kr. 4.250 kr. Bustransport tur-retur: 1.000 kr. Mulighed for enkeltværelse mod ekstrabetaling. Det endelige program følger inden længe og kan findes som foldere i kirken eller på vores hjemmeside www.ryslingefrimenighed.dk. Der er plads til i alt 100 kursister på højskolen, og de tre menigheder vil i udgangspunktet dele pladserne ligeligt imellem sig. Meld derfor allerede til nu hos din præst og få reserveret en plads på mikkelcrone@hotmail.com. Tilmeldingsfrist: 10. december 2017.

2018: Kursuspris: 1 uge:  4.250 kr.pr. person i delt dobbeltværelse uden eget bad og toilet på værelset
Enkeltværelsestillæg 400 kr. for 1 uge
**) Dobbelt værelse med bad og toilet = tillæg 500 kr. pr. person for 1 uge
*) Hvis dobbeltværelse – marker hvem der skal bo sammen.
Transport fra Ryslinge og Sdr. Nærå til en pris af 1000 kr

Tid: 12. – 18. august 2018